Uw winkelwagen

Verzendkosten:
6.95EUR
TOTAAL:
6.95EUR
Uitchecken

uw mandje is leeg

Welkom bij Bio2You

Natuurlijke huidverzorging en gezondheidsverzorging voor een mooi leven!

Het team van Bio2You presenteert met trots duindoorn producten van hoogwaardige kwaliteit die worden gekenmerkt door de genezende kracht van de natuur en oude Tibetaanse kennis.

Duindoorn naam plant: Hippophae rhamnoides tweehuizige struik Hoe ziet Duindoorn er uit?

Bio2You duindoorn is een natuurlijk, organisch assortiment van huidverzorging- en gezondheidsverzorgingsproducten. Door onze unieke producten van hoogwaardige kwaliteit regelmatig te gebruiken kunt u de manier waarop u er uitziet en u zich voelt verbeteren. Al onze producten zijn natuurlijk en bevatten geen alcohol, geen kleurstoffen, geen parabenen, geen SLS en geen dierlijke bijproducten. Bio2You is dierproefvrij!

Over ons

Het Bio2You-team bestaat uit de allerbeste specialisten uit de branche die buitengewone producten ontwikkelen. Wij werken op verantwoorde wijze om de kracht die Moeder Natuur ons schenkt te versterken door middel van deze kostbare duindoornbessen. Alle leden van het Bio2You-team zijn rechtvaardig en toegewijd en brengen dit natuurlijke duindoornproduct op de best mogelijke wijze bij u thuis!

Missie

Bio2You geeft je de mogelijkheid jezelf te verzorgen op een verantwoorde manier. Een natuurlijke verzorging die je mooi maakt en laat stralen. Bio2You biedt gezichts- en lichaamsverzorging en gezondheidsproducten voor dames en heren van alle leeftijden. Baby producten, tandpasta, parfum en voedingssupplementen op basis van de duindoorn. Een verzorging zonder schadelijke stoffen en zonder dierlijke ingrediënten.

Op een prijsbewuste en natuurlijke manier geven we je een unieke en persoonlijke service. Bio2You franchise wordt met een kleine investering mogelijk gemaakt, waardoor het sneller mogelijk is om zelf te ondernemen. Met de natuurlijke uitstraling, de frisse jonge kleuren en de gunstige prijs van de producten in de winkel is de drempel laag voor klanten om naar binnen stappen. De onderneming groeit uit tot meerdere Bio2You winkels in Nederland en daarna ook in België. Bio2You is via schoonheidssalons, massage salons, pedicures e.d. te verkrijgen en via onafhankelijke zelfstandige verkopers.

Visie

Bio2You wil het gebruik van organische cosmetica vergroten, gebruik maken van de kracht van de natuur zonder dierenleed. De uitstraling van Bio2You is fris, natuurlijke geuren, jeugdig en kleurrijk. Door de natuurlijke overzichtelijke inrichting en veel tijd voor uitleg wordt er een prettige sfeer gecreëerd. Door cosmetica en voedingssupplementen zonder schadelijke stoffen te gebruiken verbetert je gezondheid en de vitaliteit van je lichaam. De huid wordt strakker en de rimpels worden minder. Het afweersysteem wordt verhoogt waardoor huidproblemen verminderen. Je voelt je energieker.

Bio2You staat voor gelijkwaardigheid tussen alle ondernemers. Of zij nu een franchise winkel runnen of de producten aan vrienden en kennissen verkopen. Wij willen een oprechte persoonlijke en eerlijke band tussen franchisenemer, klant en medewerkers. Er wordt veel aandacht besteed aan zelfontwikkeling, zelfstandigheid, onafhankelijkheid en inkomen. Bio2You biedt werkgelegenheid en vindt eerlijke arbeid in de productie keten een voorwaarde.

Kwaliteit, service en laagdrempeligheid zijn essentiële elementen van het Bio2You concept. De persoonlijke communicatie is voor Bio2You een onderscheidende succesfactor.

Een percentage van de opbrengst schenkt Bio2You Nederland jaarlijks aan organisaties zoals PETA. (People for the Ethical Treatment of Animals) Wij vinden het belangrijk dierenleed te helpen verminderen en richt zich op de vier gebieden waar de grootste aantallen dieren gedurende de langste tijd het meest intens lijden. Dit zijn de vee-industrie, de kledingbranche, de proefdierlaboratoria en de amusementssector.

Het wonder van de natuur

Energy

De kostbare duindoornbes groeit in een extreem bar klimaat en bevat veel krachtige voedingsstoffen, waardoor oude culturen de duindoorn eeuwenlang als wonderfruit zagen. De duindoorn werd voor medische doeleinden gebruikt vanwege zijn grote genezende kracht en celregenererende eigenschappen. Naast gezondheidsvoordelen voor de mens verbetert de duindoorn ook de gezondheid van de omgeving waarin hij groeit. Omdat zijn uitgebreide wortelsysteem zelfs zandgronden kan verbinden, voorkomt de duindoorn water- en winderosie op hellingen en in open gebieden. Hij is tamelijk bestand tegen droogte en vorst, verdraagt zoute bodems en lage temperaturen en kan verschillende pH-gehaltes in de bodem weerstaan.

Disclaimer: Deze beweringen zijn niet geëvalueerd door de FDA of andere Europese autoriteiten. Dit productassortiment is niet bedoeld om ziekten of symptomen te diagnosticeren, te behandelen, te genezen of te voorkomen.

Informatie over betaling en levering

Informatie over betaling

Aan het einde van de bestelling heeft u de keuze uit verschillende betaalopties van de ABN AMRO bank en beveiligde betaalsystemen van PayPal. Hieronder vindt u de betaalopties die door de ABN AMRO bank worden ondersteund:

 

  • iDEAL is een online betaalmethode waarmee u direct met uw eigen bankrekening kunt betalen. Na het selecteren van uw bank wordt u automatisch doorverwezen naar de website van uw bank. Banken die gebruik maken van iDeal zijn: ABN-AMRO, ASN Bank, Triodos Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank en Van Lanschot Bankiers.

Er worden geen extra kosten voor het gebruik van iDeal in rekening gebracht.

  • Paypal

Hieronder vindt u de betaalopties die door PayPal worden ondersteund:
Visa, MasterCard, Discoveren American Express
Er worden geen extra kosten voor het gebruik van PayPal in rekening gebracht.

Informatie over levering

Bestellingen van € 59 en meer zullen GRATIS worden bezorgd. Anders zullen onderstaande verzendkosten worden toegepast: binnen  BENELUX  € 6.95
De door u bestelde producten zullen door PostNL op uw adres worden bezorgd. U zult de producten binnen 3 tot 5 werkdagen vanaf de datum van bevestiging van uw bestelling ontvangen.

Producten retourneren of ruilen

Is het product beschadigd of heeft u het verkeerde product besteld? Stuur ons dan binnen 5 werkdagen na ontvangst van het pakket een e-mail. We zullen dan binnen 10 werkdagen het geld terugstorten of het product vervangen.

Contactgegevens:

E-mail: info@bio2you.nl
 

 

Interessante sites

 

Cosmetische kliniek in Amsterdam http://www.dokterfrodo.nl/
Biologische tandarts de Liefde http://www.tandartspraktijkdeliefde.nl/
Lassus Kliniek  http://www.lassuskliniek.nl/
Facings Tandarstpraktijk Plantage Middenlaan http://www.tandartsplantagemiddenlaan.nl/facings
Acuive opleiding nagelstyliste http://www.acuive.nl/nagelstyliste-opleiding.html
CIG osteopathie Amsterdam http://www.cig-amsterdam.nl/osteopathie.html
Ynnergy burn out behandeling http://www.softskillsopleidingen.nl/burn-out-behandeling/
Body Tuning Clinic http://www.bodytuningclinic.nl/
B&B Healthcare https://www.benbhealthcare.nl/
Prohairclinic webshop https://www.haargroeimiddel-webshop.nl/
Dermarolling https://www.dermarolling.nl
Webshop voor tandartsen https://www.ditare.info/
   
   
   

 
 
 
  
  
  

Visa  MasterCard Maestro idealPaypal