Uw winkelwagen

Verzendkosten:
6.95EUR
TOTAAL:
6.95EUR
Uitchecken

uw mandje is leeg

15.03.2016

Fris de lente in

Fris de lente in

Fris het voorjaar in!

Eindelijk, het is weer lente!

De vogels zijn weer nestjes aan het maken en het zonnetje wordt langzaam aan weer een beetje krachtiger. Je winter velletje komt uit zijn dikke lagen kleding en wordt weer zichtbaar. Je huid kan nu wel een oppeppertje gebruiken. Door de verwarming en vorst heeft het vochtgehalte het flink te verduren gehad. Door de dekkende kleding weinig zuurstof.

 

Je huid voelt wat droog en trekkerig aan en ziet er een beetje dof uit. Schilfertjes kun je hebben, het lijkt soms net schuurpapier. Door te weinig vocht kan ook je talgproductie nog een uit balans zijn geraakt en je huid soms gevoeliger zijn.

 

Het is dus erg belangrijk om het vochttekort aan te vullen

Wat kun je doen?

Ten eerste drink voldoende water! (zomer en winter)

Indien je dit niet de hele dag lust kun je ook heel goed kruidenthee nemen.

Bio2You heeft speciale Detox thee om de overtollige gifstoffen gemakkelijker kwijt te raken. Om het vitamine gebrek een beetje aan te vullen is er ook een Berry thee. Mocht je teveel stress hebben kun je de Relax thee proberen met kamille.

 

Dit kun je doen om het snelst je dode huidcellen te verwijderen

Gebruik een heerlijke scrub. Naast de zout scrubs zijn er ook suiker scrubs. Tijdens het scrubben verbeter je de doorbloeding zodat daarna de voedingsstoffen veel beter opgenomen kunnen worden. Deze suikerscrubs met honing en amandelolie bijvoorbeeld voeden je huid al tijdens het scrubben.

 

Geef je huid een kuurtje

Dit kun je doen met een serum van vitamine B en C en Aloë Vera of een serum met Omega 3 en 6. Dit zijn hoogwaardige herstellende voedingstoffen die je onder je crèmes kunt inmasseren. Geef eens per week je huid eens een voedend masker met hyaluronzuur om het vochtgehalte te verbeteren. Sluit het af met een goede nachtcrème of voor overdag een vochtherstellende dagcrème.

 

Voed je huid eens met Argan olie met Duindoorn en Jojoba. Dit wordt wel een s het vloeibare goud genoemd. Het bevat hoge hoeveelheden vitamine E en vetzuren. Het wordt onmiddellijk door de huid geabsorbeerd. Dit maakt je huid zacht en soepel. Vult het vochtgehalte weer aan en maakt de huid weer zacht en soepel. Tegelijkertijd is het ook goed tegen rimpels acné en littekens.

http://www.bio2you.nl/nl/producten/category:Natuurlijke-Huidverzorging/

Visa  MasterCard Maestro idealPaypal